TOM mobilne kućice Vam nude slijedeće usluge:
 
 
Financiranje 
Pri kupnji Vaše mobilne kućice možemo Vam pomoći u lakšoj otplati. Tako možemo u suradnji sa bankama i leasing tvrtkama ponuditi financiranje koje će biti na obostrano zadovoljstvo. Sve u svrhu dobrog poslovanja i pozitivnih iskustava.
 
tom mobilne financiranje
 
 
Transport
Transport mobilnih kućica vrši se od strane ovlaštenih partnera, te iznimno u vlastitom aranžmanu kupca. Kućice se transportiraju na kamionima- „labudica“. Ovisno o veličini odnosno širini kućice, transport može biti jednostavniji i složeniji. Cijena za ovu uslugu kreće se otprilike od 1000€ do 2.000€, ali sve prema zajedničkom dogovoru.
 
TOM mobilne transport
 

 

 
Montaža
Montaža se vrši od strane ovlaštenog partnera ili izravno od strane Internet Centra j.d.o.o., a podrazumijeva prijevoz kućice na parcelu od trenutka skidanja sa labudice, traženje odgovarajućeg  mjesta na parceli, te sve potrebne priključke. Što se odnosi na spajanje na kanalizaciju, struju, vodu, plin. Naposljetku, skupa s kupcem provjeravamo funkcionalnost svih priključaka, kao i uređaja u mobilnoj kućici i posljednji korak je predaja ključa u ruke kupca. Cijena montaže ovisi o složenosti terena i tipu kućice, no najčešće je to od oko 300-700€. 
 
TOM mobilne kuice montaa
 

 

 
+ OKOLIŠ
Tom mobilne kućice vole okoliš, te su stoga i svi uređaji u mobilnoj kućici ekološki prihvatljivi.

Ako ste zainteresirani, mi ćemo Vam pružiti i uslugu uređenja okoliša oko Vaše mobilne kućice, na Vašoj parceli. Pa tako, ako želite neko posebno bilje, uređenu okućnicu, mi ćemo vrlo rado pomoći u prijenosu Vaših ideja u djelo. Cijena ove usluge je po dogovoru, a ovisi o parametrima poput veličine parcele, raznolikosti i kulturi bilja i slično.

TOM mobilne U0161